СВІТЛИЙ ВЕРЕСЕНЬ ЗНОВУ СКЛИКАЄ…

Веселе літо-літечко випустило зі своїх теплих обіймів непосидючий шкільний народ, що зібрався нині біля привітно відчинених дверей рідної школи.  Саме 1 вересня розпочинається навчальний рік в школах. Хтось переступає поріг школи вперше цього дня, для когось навчальний рік вже випускний. Однак всі учні назавжди запам’ятають шкільні дні, наповнені і веселощами, і навчанням.

Свято Першого дзвоника в Тучинській спеціальній школі відбулося в атмосфері піднесеного настрою, а пройшло воно під гаслом «Світлий Вересень знову скликає… ».  З привітальним словом до присутніх звернулася директор навчального закладу Мичак Т.В., яка побажала всім присутнім успіхів у навчанні, оволодінні новими знаннями та гарної поведінки.

Гості, спонсори та друзі нашого закладу, які завітали на свято, привітали школярів з початком нового навчального року і вручили їм подарунки, які допоможуть хлопчикам і дівчаткам при здійсненні подорожі в країну знань.

Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!